Klatring Århus

Hvis det er Klatring Århus du kigger efter lige nu, så findes det lige her. Eller i hvertfald et godt forslag. Det er ikke nemt, at finde klatring nær Århus. Måske kunne I tænke jer, at tage ud og klatre som en aktivitet i firmaet. Her kan man få rørt sig og samtidig få noget frisk luft. På deres hjemmeside kan man bl.a. læse om deres klatreruter samt hele 735 greb. En instruktør følger dig på ruten, så du kan være tryg og sikker. Dette er især godt, hvis du er nybegynder. Her tilbyder de Klatring Århus i forskellig sværhedsgrad.

 

Paintball Århus

Her findes det ideelle sted til Paintball Århus. Faktisk kalder de den Danmarks bedste bane til paintball. Deres bane er på hele 15.000 m2 og her findes der både naturlige og kunstige skjul. Her er der også altid en instruktør med, så hjælpen er nær, hvis der skulle ske noget uforudsigeligt. Så her kan du være sikker og tryg - selv hvis du ikke har prøvet det før. På deres hjemmeside kan man læse meget mere om dette emne og også se nogle billeder. Så får I en virkelig sjov dag med Paintball Århus.

 

Rapelling Århus

Hvis det snarere er Rapelling Århus I kunne tænke jer, så er der også råd for dette. Rapelling nær Århus kan I lave lige her. Stedet befinder sig kun ca. 30 min. kørsel fra Århus, så det ligger et meget centralt sted i Jylland. Det ligger lige ved Hammel. Som man kan læse på deres hjemmeside, så har de forskellige former for rapelling, som godt kunne gå hen og friste. Hvis du er frisk på, at prøve noget nyt, så kunne du eksempelvis prøve noget australsk rapelling. Så bliver Rapelling Århus en sjov oplevelse hver gang.