Billedskærer København - også til restaurering

En god Billedskærer København kan klare mange forskellige opgaver. Denne Billedskærer København er veluddannet og kreativ og hun kan udføre både træ- og billedskæring indenfor bl.a. skilte, udsmykning, kunst, vaser, legetøj og pyntefigurer. Hun arbejder både med privat- og erhvervskunder og er meget alsidig og fleksibel. Hun kan kontaktes for vejledning, inden du beslutter dig.

 

Skilte København - fra små navneskilte til større skilte

Skilte København er for dig, der søger personlige skilte i København. Denne specialist i Skilte København er uddannet både som snedker og billedskærer, så hun kan sit kram. Hun kan designe og skære dine skilte hélt efter dine ønsker og noget af alt det hun kan lave, er små navneskilte, skilte til både eller skilte til sommerhuset. Ikke nok med, at de bliver personlige, men de bliver også unikke og kreative.

 

Naturlegeplads.dk - skab jeres egen fantasiverden

Naturlegeplads.dk kan man se en spændende naturlegeplads, der udføres i de bedste materialer. Så kan børnene via Naturlegeplads.dk få deres drømmelegeplads, hvor kun fantasien sætter grænserne. De er håndskårede og denne dygtige billedskærer kan fx. lave smukt udførte figurer som vikinger, prinser, prinsesser, trolde og hekse, dinosaurer og bondegårdsdyr. Børnene vil elske det!