Covers Iphone 5C og Iphone 4

Apples mest populære iPhone gennem tiderne er den populære 4-serie da den har en overkommelig størrelse, er forholdsvis let og har et utroligt flot design. Det ændrede sig dog en hel del da Apple introducerede deres nye iPhone 5, for her var både tykkelsen, bredden og højden ændret, ligesom også vægten var dalet en smule. Det betød altså samtidigt at det nu ikke var muligt at bruge et iPhone 4 cover på den nye iPhone 5 ligesom det hidtil har været med både iPhone 4 og 4S.

Nu har Apple også introduceret en nyere udgave af iPhone 5, nemlig iPhone 5C. Heldigvis er størrelsen ikke blevet ændret på den nye iPhone 5C i forhold til den normale iPhone 5, så iPhone 5C covers vil også kunne bruges på en standard 5er.

Allerede under iPhone 4’s tid var det muligt at få et smart og beskyttende iPhone 4 cover som kunne få telefonen til at skille sig ud fra alle de andre i gadebilledet, og det samme gælder også for iPhone 5C covers.

Både et iPhone 4 cover og iPhone 5C covers har, udover effekten med at man kan personalisere sin telefon til det uendelige, en utroligt stor effekt når det kommer til beskyttelsen af sin dyrebare telefon. Derfor bør et iPhone 4 cover være obligatorisk tilbehør til en iPhone 4, mens covers til iPhone 5C bør være obligatorisk tilbehør til en iPhone 5C.