Caterpillar

Bestil Caterpillar Online

Caterpillar er et velkendt mærke inden for gravemaskiner. Men Caterpillar er senere hen blevet mindst ligeså kendt for deres sko og tasker.
Sko og støvler fra Caterpillar er i suveræn lækker og robust kvalitet. Caterpillar støvlen er fremstillet i de allerbedste materialer og er med et let og genkendeligt design.
Det samme gælder for deres mange forskellige tasker. Caterpillar har et bredt udvalg inden for tasker. De fører bl.a. skuldertasker, skoletasker, sportstasker, computertasker samt rygsække.

Caterpillar – kvalitet i højsædet

Det velkendte mærke Caterpillar følger tidens trends og tendenser og her kommer Caterpillars støvler og tasker til sin ret, med deres fede stil samt moderigtige farver.
•    Caterpillar er et mærke med fokus på kvalitet og design
Støvler og tasker fra Caterpillar findes i mange forskellige modeller og varianter. Alle sammen med forskellige stil og design. Caterpillar har et stilrent og flot design med mange fede detaljer.

Wolverine – kvalitets sko og støvler

Det verdenskendte mærke Wolverine blev grundlagt tilbage i 1883, i Michigan, USA. På dette tidspunkt producerede virksomheden slidstærke sko til arbejdere, som arbejdede med fysisk hårde jobs, såsom vejarbejdere.
Sidenhen har mærket Wolverine fastholdt deres koncept, og Wolverine fremstiller i dag sko, som er udviklet til at modstå store udfordringer i det virkelige liv.
Mærket er blevet verdenskendt og støvlerne bliver brugt i stort stil, af rigtig mange unge drenge og piger. 

Støvler og sko i høj kvalitet

Skoenes fede design er i en meget karakteristisk, kraftig model, med en innovativ og unik konstruktion med mange stilfulde detaljer, så kvaliteten og designet lever op til købernes forventninger og krav.
•    Wolverine sko og støvler i et unikt design
Wolverine sætter fokus på at vintersko og vinterstøvler slet ikke behøver og være kedelige og triste, bare fordi at de skal være praktiske og funktionelle, i det kolde vintervejr.