Healingsmassage

Massør uddannelse, RAB godkendt

Søger du uddannelse inden for alternativ behandling – så finder du her kurser og uddannelsestilbud inden for massage og healing

Healingsmassage handler om at arbejde med såvel den fysiske krop såvel som den spirituelle. Selvom udviklingen går langsomt er flere og flere læger begyndt at forstå at fysiske sygdomme kan have en hvis sammenhæng med den psykiske og følelsesmæssige situation.

I Valby København finder du en af de største kapaciteter herhjemme inden for Healingsmassage og er et godt sted at gå hen hvis du har lyst til at blive klogere på healingsmassage, således kan du også finde nogle af Europas mest kvalificerede og kompetente undervisere i alternativ behandling uddannelse , så hvis du gerne vil uddanne dig inden for healings massage så kontakt dem og hør mere. Det interessante er at indgangen via massage og samtaleterapi har veldokumenterede resultater via forskning, hvorfor det er et godt bud for dig der gerne vil lærer massage og tror på sammenhængen mellem krop og sind.

Healing Massage

Hvis du søger en RAB godkendt uddannelse så finder du her RAB godkendte kurser i healing massage. Hvis du gerne vil uddannes af dygtige og kompetente specialister i healing massage så prøv at kigge nærmere på denne her lokale virksomhed i Valby der tilbyder kurser i healing massage.