Magneter

Magneter København

Vi har fundet det vildeste site, hvor der vitterligt er alt i magneter. Der er magneter til industri og magneter til reoler samt magneter til køleskab og magnetreklamer, uanset hvilken magnet du søger er jeg sikker på, at du kan finde hos den her virksomhed placeret i København, nærmere bestemt Gentofte i København. Find magneter København her!

Magnetreklamer

Magnetreklamer kan være en god ide for mange virksomheder som reklamegave. Rigtigt mange ynder at sætte magneter på køleskabet, med opskrifter beskeder fra børnenes skole eller børnehave, invitationer og julekort. Det er et meget centralt sted i et hjem at få placeret sit brand og sit budskab. Hvis du er interesseret i at se hvad der findes af mugligheder inden for magnetreklamer så bør du kigge på den her side hvor du finder magneter i alle afskygninger.

Smart magnetlomme

Samme virksomhed der sælger magneter til København her en meget smart magnetlomme der er super genial hvis du har information der skal være tilgængelig, hvor der ofte er støvet og beskidt eller måske blæser meget. Det smarte ved magnetlommen er at man kan sætte a4 papir ind i det og magneten nærmest laminerer papiret således kan information hænge ugeneret et centralt sted på trods af eventuelle store gener med støv og lign. her kan du se den smarte magnetlomme!