Skilsmisse København

Står du foran en skilsmisse?

Skal du skilles og og brug for en dygtig psykolog der hjælpe dig igennem ? Eller befinder du dig midt i en livskirse og søger en psykolog? Så kan du her finde en dygtig psykolog fra København. Det er ofte set at skilsmisser medfører en udfordring for de flestes sind. De forestillinger man havde om sig selv, sin familie og sin fremtid er pludselig ændret. Hvis du har brug for hjælp til at komme over skilsmissen er en psykolog det rigtige redskab. Find hjælp til din skilsmisse København her!

Parterapi København

Hvis begge parter er indstillet på at kæmpe sammen i et forhold kan parterapi København være en løsning. Parterapi er ikke nødvendigvis mirakelkuren , men parterapi handler om at give nogle redskaber til igen at finde ind til hinanden. Hvis man ikke længerere er opmærksom på hinanden hvis følelserne føles væk er det vigtigt at tænke tilbage på hvordan det også kan være. En dygtig parterapeut og eller psykolog kan være vejen tilbage til parforholdet sålede at undgå skilsmisser.

Angst, eksamens angst – Samtaleterapi

Hvis du lider af angst, kan det ofte være en god ide at opsøge en professionel psykolog, her kan du finde efter min mening af en de mest kompetente mennesker at snakke med hvis du skal bruge hjælp til at kommer over en depression København.