Pierre

Pierre i Kolding

Pierre Legarth er en driftig mand i Kolding, der siden midten af 1980’erne har været en aktiv erhvervsmand. Han står bl.a. bag en af de største autolakeringsvirksomheder i Europa med værksteder i hele Danmark samt i Sverige og Tyskland. Derudover står han også bag Pierre Ejendomme, som udlejer boliger primært i Kolding.

Hvis du leder efter en person inden for erhverv med mange aktiviteter i Kolding og en stærk tilknytning til Kolding, så er Pierre Legarth et godt bud.

Står bag pierre.dk

Pierre Legarth er som sagt manden bag en af de største autolakeringsvirksomheder i Europa. Det er faktisk ret interessant at læse nogle af de artikler, der er skrevet om virksomheden. Det kan eksempelvis anbefales at læse en artikel skrevet i Berlingske Business tilbage i 2010 om Pierre Legarth. En anden interessant oplysning får man fra TV Syd samme år, hvor Pierre sælger.

Der er mange andre interessante artikler at finde om pierre.dk og Pierre Legarth, hvor man kan læse mere om, hvordan virksomheden bare vokser og vokser – prøv bare at søge på nettet!