Privatundervisning og Coaching

Privatundervisning og klasseledelse

Søger du en dygtig Coach i området omkring Fredericia, Vejle og Middelfart? Søger du privatundervisning til dit barn. Her finder du Trekantområdets dygtigste coach og en meget kompetent eneunderviser.

 

Synlig læring

Virksomheden er har til huse i Fredericia, men dækker med sine tilbud om synlig læring hele Trekantområdet. Så søger du synlig læring i Vejle, Fredericia og Kolding til dit barn, eller er i en gruppe af forældre der står i den situation at jeres børn har brug for at få en ekstra indsats i forhold til at lære at læse. Så finder du I her attraktive tilbud og stærk kompetence inden for synlig læring.

KlasseledelseFrederica

Klasseledelse begrebet dækker efterhånden meget og der findes efterhånden mange dygtige og erfarne undervisere i klasseledelse , her finder I et rigtigt godt bud en på stærk udbyder af kurser i klasseledelse. Virksomheden tilbyder klasseledelse i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle – Det der også kaldes trekantområdet. Virksomheden har rigtig fine referencer i forhold til bl.a. klasseledelse for lærere .