Fjernelse af brystimplantat: hvordan sker dette?

I dag handler det om fjernelse af brystimplantat

Hej alle sammen. Vi skal i dag tale om noget rigtig godt herinde på bloggen. Det er i hvert fald godt for jer at vide noget om. Så tak fordi I er kommet forbi. Det skal handle mere om Fjernelse af brystimplantat i dag herinde på bloggen. Læs med.

Hvad er det her med Fjernelse af brystimplantat?

Først og fremmest, så lad os lige slå fast hvad Fjernelse af brystimplantat er. Det er i sagens natur meget enkelt. Fjernelse af brystimplantat er en operation, hvor brystimplantatet fjernes fra kroppen. Man har på et tidspunkt valgt at få dette, og nu vil man have den væk. Det kan der være mange årsager til. Det kan være nødvendigt af en række forskellige årsager, herunder infektion, kapsulær kontraktur (en tilstand, hvor kroppen danner en kapsel omkring implantatet, som kan forårsage smerte og ændre formen på brysterne), men det kan også bare være fordi man ønsker at fjerne implantaterne. Læs mere omkring dette her på bloggen i dag.

Hvordan foregår det hele så?

Det er det, som jeg synes, at vi skal blive lidt klogere på i dag herinde. Det således at du før operationen vil have en samtale med din plastikkirurg/læge om dine ønsker og forventninger til udkommet. I vil også tale om eventuelle risici og mulige komplikationer, så du har det hele med. Det er også vigtigt at informere lægen om eventuelle medicin, vitaminer og kosttilskud, patienten tager, da nogle af disse kan påvirke blødningen under operationen. Det er ikke så besværlig, og nu skal vi tale om operationsdage. For på dagen for operationen vil du blive bedt om at møde op på klinikken på tom mave. Derefter vil du få en infusionsport sat i armen, så væske og medicin kan føres ind i kroppen under operationen. Operationen tager omkring en til 2 timer, afhængigt af patientens individuelle situation. Efter operationen er det super vigtigt at følge din læges anvisninger om hvile og aktivitet. Det må du love! Du vil også blive instrueret i, hvordan du passer på såret og vasker dig, indtil det er helet 100 %. Der tage et par uger for såret at hele, men det kan tage længere tid for brysterne at få deres endelige form. Det kommer an på den enkelte krop. Det er normalt at have en følelse af tab af følelse i brystet efter operationen, men dette vil ofte forbedre sig over tid. Jeg håber, at denne blogpost var en hjælp!

Læs også mere på bloggen her.